הידעתם שסחיטה עם להבים "מבריחה" את רוב הוויטמינים מהירקות והפירות ?
בסחיטת פירות וירקות קשים במכונות סחיטה רגילות הסחיטה נעשית ע"י סכינים שמסתובבים במהירות גבוה שמחממת את המסחטה ואיתה את הפירות.
תהליך הכבישה הקרה ממצה את הוויטמינים והערכים התזונתיים של הפירות והירקות בצורה הטובה ביותר בזכות שיטת הסחיטה המיוחדת שאיננה מחממת את הפירות ומשתמשת בכל חלקי הפרי.
איך עובדת השיטה ? בשלב הראשון הפירות נטחנים עד לקבלת מחית פירות
לאחר מכן מופעל לחץ הידראולי על המחית שמפיק ממנה מיץ
התוצאה : מגוון רחב של מיצי בריאות אמיתיים, מלאים בערכים תזונתיים וויטמינים חיוניים
אגב- גם סחיטת תפוזים מקצועית נעשית בשיטה זו